Zatvaranje sezone kupanja: „Igre bez granica“

  04 septembar 2015
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Sezona kupanja na otvorenim bazenima u Bečeju simbolično je zatvorena 26. avgusta „Igrama bez granica 2015“, u organizaciji Ustanove za sportsku i kulturnu aktivnost omladine „Đorđe Predin Badža“, Unije srednjoškolaca Srbije i Bečejskog udruženja mladih.

Na „Igrama bez granica“, trećim po redu, učestvovalo je 19 mešovitih ekipa iz Bečeja i okolnih mesta koje su se nadmetale u 11 zabavnih disciplina kao što su skupljanje balona, trka kroz poligon, trke u čamcima, skakanje u džakovima, ali i uživali u druženju.
Sve discipline pored brzine i spretnosti zahtevale su i timski rad, a najuspešnija u tome bila je ekipa „Kucura“ koja je sakupila 233 boda, odmah iza njih je bila „Top Džim“ sa 228 bodova, a treće mesto je zauzeo „Tri-ju“ sa 177 bodova.
Organizatori su zadovoljni odzivom ekipa i zbog toga što je događaj protekao u fer i sportskom duhu, ali i dobrom raspoloženju potvrđujući tako pravilo da nije važno pobediti, nego učestvovati. „Igre bez granica“ su bile i promocija fizičkih aktivnosti i zdravog načina života.

Lj.M.

Naslovi

Popularni Članci