Investicija pokrajine i opštine: Izgradnja kanalizacije u četiri ulice

  18 septembar 2015
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Izgradnja kanalizacije otpadnih voda u Bečeju započeta je prošle nedelje u delu Potiske ulice i očekuje se da će taj posao biti završen ove nedelje. Potom će biti izgrađena kanalizacija u delu ulice Šandora Petefija.

Reč je o projektu izgradnje kanalizacije otpadnih voda u četiri ulice, odnosno u delovima ulica Potiska, Severa Đurkića, Šandora Petefija i Neznanog junaka u Bečeju ukupne dužine 1.027 metara, u čijem finansiranju učestvuju lokalna samouprava i pokrajina, sa 970.000, odnosno 4.392.832 dinara.
Za izvođača radova u postupku javne nabavke, koji je sproveo Vodokanal, izabrana je firma GP „Graditelj“ iz Novog Sada, sa kojom je 21. jula potpisan ugovor vredan 2.233.137 dinara bez PDV-a.
Postupak javne nabavke za materijal i usluge Vodokanal je okončao još krajem prošle godine u više partija, a ugovor je potpisan sa više dobavljača za potreban materijal i usluge u vrednosti od 2.450.226 dinara bez PDV-a. Ukupna ugovorena vrednost investicije za materijal i radove iznosi 4.683.363 dinara (5.620.035 dinara sa PDV-om).
Direktor Vodokanala Zoran Grbić je rekao da je početak radova prolongiran zbog izrade projektne dokumentacije za saobraćajnu signalizaciju u sve četiri ulice. „Izgradnja kanalizacije je započeta 7. septembra, rok za izvođenje radova je 45 kalendarskih dana. Očekujem da će do kraja oktobra sve biti završeno“, rekao je Grbić.

Lj.M.

Naslovi

Popularni Članci