Od Božića do Božića: Počeo Zimski festival

  25 decembar 2015
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Zimski festival u Bečeju, koji priređuje Turistička organizacija opštine, traje od 21. decembra do 6. januara. Građani Bečeja svakog dana od 9 do 17 časova mogu da posete Etno bazar i da kupe rukotvorine i proizvode iz domaće radinosti, a 22. decembra su u svečanoj sali gradske kuće imali priliku da pogledaju pozorišnu predstavu Zorana Subotičkog o ljubavi Lenke Dunđerski i Laze Kostića naslovljenu „Od raja do beznjenice“.

Zimski festival je svečano otvoren na gradskom trgu 23. decembra, a potom je otvorena i izložba Likovne kolonije „Krug“ u Galeriji „Krug“.
U četvrtak, 24. decembra u Gradskom pozorištu odigrana je predstava „Novogodišnja nespavanka“ Dramskog studija mladih bečejskog pozorišta. Prihod od ulaznica namenjen je za lečenje mladog Bečejca Erika Kalmara, kao i sa koncerta dečje grupe ANIP „Đido“ i mališana PU „Labud Pejović“ , koji će biti održan 30. decembra od 19 časova, takođe u Gradskom pozorištu.
Spektakl, Novogodišnji koncert Velikog tamburaškog orkestra Radio-televizije Vojvodine, planiran je za 28. decembar s početkom u 20 časova u Gradskom pozorištu. Cena ulaznice je 400 dinara.
Dan kasnije u Pozorišnom klubu u 21 čas biće organizovan Pab kviz.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci