Prvenstvo Srbije: Milici Grbić i Marku Simiću bronza

  04 mart 2016
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Milica Grbić i Marko Simić su osvojili bronzane medalje na kadetskom Prvenstvu Srbije održanom 27. februara u Rumi uz učešće 168 takmičara iz 59 klubova. Milica Grbić je do odličja došla u kategoriji +70 kg a Marko Simić u kategoriji +90 kg.
Dan kasnije u Srbobranu na međunarodnom turniru „Turija 2016“ za poletarce, mlađe pionire i starije pionire, gde je nastupilo 577 takmičara iz 51 kluba i 6 država, Džudo klub Mladost je osvojio pet medalja. Zlatnu medalju, u kategoriji +73 kg, osvojio je Aleksandar Stojkov (stariji pionir), srebrna u kategoriji +43 kg pripala je poletarki Anđeli Prodanov, dok su bronzane medalje osvojili: Vukašin Tomašević (stariji pionir) u kategoriji +73 kg, stariji pionir Darko Ristić u kategoriji do 66 kg i Una Ivanišević (poletarka) u kategoriji +43 kg.

Istog dana u Rumi, na međunarodnom džudo turniru „Ruma 2016“ za poletarce, mlađe pionire i juniore uz učešće 352 takmičara iz 41 kluba i 4 države, članici Džk Mladost Neveni Grbić pripalo je srebro u konkurenciji poletarki u kategoriji do 42 kg, a bronzanu medalja osvojio je Marčelo Berkeš u kategoriji do 46 kg.
U subotu, 5. marta, u Zrenjaninu održaće se Prvenstvo Vojvodine za juniore, a 7. marta, takođe u Zrenjaninu održaće se Školsko prvenstvo Vojvodine za učenike osnovnih i srednjih škola.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci