Obaveštenje Doma zdravlja: Radno vreme za Uskrs i 1. maj

  21 april 2016
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Dom zdravlja za vreme pravoslavnog Uskrsa i državnog praznika rada, 29. aprila (petak), 2. i 3. maja (ponedeljak i utorak) organizuje dežurstvo u svim radnim jedinicama.

U petak, 29. aprila,u zdravstvenim stanicama u Bačkom Petrovom Selu i u Bačkom Gradištu radiće se od 7 do 12 sati, po rasporedu rada za subotu, a u ambulantama u Radičeviću, Mileševu i Novom selu (III MZ) od 7 do 10 sati, po rasporedu rada za dane vikenda.
Hitna medicinska pomoć funkcionisaće po rasporedu i u sastavu kao za dane vikenda.
U subotu, 30. aprila i u nedelju, 1. maja zaposleni u Domu zddravlja radiće prema rasporedu rada subotom, odnosno nedeljom.
U ponedeljak, 2. maja u zdravstvenim stanicama u Bačkom Petrovom Selu i u Bačkom Gradištu radiće se od 7 do 12 sati, po rasporedu rada za subotu, a u ambulantama u Radičeviću, Mileševu i Novom selu (III MZ) od 7 do 10 sati, po rasporedu rada za dane vikenda.
Hitna medicinska pomoć funkcionisaće po rasporedu i u sastavu kao za dane vikenda.
U utorak, 3. maja u zdravstvenim stanicama u Bačkom Petrovom Selu i u Bačkom Gradištu radiće se od 7 do 12 sati, po rasporedu rada za subotu, a u ambulantama u Radičeviću, Mileševu i Novom selu (III MZ) od 7 do 10 sati, po rasporedu rada za dane vikenda.
Hitna medicinska pomoć funkcionisaće po rasporedu i u sastavu kao za dane vikenda, a Dispanzer za zaštitu zdravlja dece i omladine od 7 do 12 sati.
Državna apoteka u Bečeju biće otvorena od 7 do 12 sati.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci