Srednje škole: Slobodna mesta

  24 avgust 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U svim srednjim školama u Bečeju ima još slobodnih mesta za upis učenika koji su položili malu maturu, ali se nisu upisali ili žele da promene profil ili školu.

U bečejskoj Gimnaziji ima 30 slobodnih mesta, dva mesta ima na društveno-jezičkom smeru na srpskom nastavnom jeziku, dok na opštem smeru ima 12 mesta u odeljenjima na srpskom i 16 mesta u odeljenjima na mađarskom nastavnom jeziku.
Ima mesta i u Ekonomsko-trgovinskoj školi (27). U odeljenjima na srpskom nastavnom jeziku ima dva slobodna mesta za konobara i 15 za trgovca, a u odeljenja na mađarskom nastavnom jeziku može da se upiše još 10 učenika na profilu finansijski administrator.
Najviše slobodnih mesta ostalo je u Tehničkoj školi. Na smer mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje prima se još 10 učenika, za elektrotehničare za termičke i rashladne uređaje ima još 15 slobodnih mesta, a na novi profil, mašinski tehničar motornih vozila, može da se upiše još 8 učenika, dok 15 slobodnih mesta ima za muškog i ženskog frizera. Na profilu elektrotehničar računara može da se upiše još 10 đaka, a za bravara i automehaničara 17 učenika u odeljenjima na mađarskom nastavnom jeziku.
Upis učenika u srednje škole od drugog do četvrtog razreda obaviće se sledeće nedelje, 29. i 30. avgusta u Gimnaziji, a 30. i 31. avgusta u Tehničkoj i Ekonomsko-trgovinskoj školi.

LJ.M.

Naslovi

Popularni Članci