Čime se bavi opštinska vlada? - Naknadno su određeni „resori“ članova Opštinskog veća

  12 avgust 2016
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Članovima Opštinskog ve-ća prilikom njihovog izbora na sednici Skupštine opštine 10. juna nisu određeni resori, već je opštinska vlada svojim rešenjem naknadno, na sednici održanoj 13. juna, odredila oblasti delovanja članova (Službeni list opštine Bečej broj 15, objavljen 29. juna): dr Anđelko Mišković, za oblast poljoprivrede i ruralnog razvoja, Dragan Kovačev, za oblast privrede, zaštite životne sredine i komunalne delatnosti, Svetlana Vuletić, za oblast obrazovanja, uprave, propisa, Đuro Kričković, za oblast rada mesnih zajednica, Miomir Jelenić, za oblast turizma, Dejan Terzić, za oblast omladine i sporta, Čaba Štefaniga, za oblast kulture, civilnih organizacija i regionalne saradnje, Igor Kiš, za oblast socijalne zaštite i evropskih fondova i Karolina Smieško, za oblast verskih zajednica i zaštite prava nacionalnih manjina.

Opštinsko veće opštine Bečej ima 11 članova, osim 9 izabranih i predsednika opštine (predsednik Veća) i njegovog zamenika, koji su po svojim funkcijama članovi Veća.
Za sada se ne zna da li članovi Opštinskog veća imaju program rada, ali ni to ko je od njih zaposlen u opštini kao član Veća, a ko radi volonterski (ne besplatno, ali zaposlen je na drugom radnom mestu). Javnost nije obaveštena ni o tome da li su članovi Opštinskog veća u prethodnom mandatu podneli izveštaj o svom radu.
K.D.F.

Naslovi

Popularni Članci