Šest godina se čeka popravka puta Bečej-Bačko Petrovo Selo: Do kraja godine rekonstrukcija poslednja dva kilometra?

  12 avgust 2016
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Popravku dela puta između Bečeja i Bačkog Petrovog Sela koji godinama nije bezbedan za vozače, građani čekaju dugo godina.

Najzad je Javno preduzeće Putevi Srbije započelo rekonstrukciju nekadašnjeg regionalnog puta R-122, sada državnog puta drugog reda 2010. godine, potom su radovi zaustavljeni, zatim su nastavljeni u julu 2012. godine, kada je urađeno samo 300 metara, potom je u jesen 2013. godine rekonstruisano oko dva kilometra, a od tada se čeka završetak preostalih 2,1 kilometra puta. Pre ovogodišnjih lokalnih izbora je predsednik opštine Vuk Radojević, prilikom terenske konferencije za novinare na putu Bečej-Bačko Petrovo Selo pored kog su u martu mesecu kopani ocedni kanali kako bi se isušila podloga, najavio da će Putevi Srbije ove godine, verovatno u junu, rekonstruisati 2,1 kilometar puta Bečej-Bačko Petrovo Selo. Ocedni kanali su do početka avgusta već zarasli u travu, ali rekonstrukcija puta nije započeta.
Krajem jula meseca je nedavno izabrani predsednik opštine Dragan Tošić, odgovarajući na novinarsko pitanje, rekao da je prema informacijama kojima raspolaže iz Puteva Srbije, rekonstrukcija preostala 2 kilometra puta uvrštena u program rada tog državnog javnog preduzeća za ovu godinu i da se krajem septembra meseca očekuje početak radova.

R.M.

Naslovi

Popularni Članci