Vesti iz policije: Falsifikovao isprave i krao

  13 april 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Novosadska policija je 6. aprila odredila zadržavanje Dejanu P. (1983) iz Bačkog Gradišta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela: dva falsifikovanja isprave, krađu i tešku krađu.

Policija je kod osumnjičenog pronašla službenu legitimaciju MUP-a, na koju je osumnjičeni zalepio svoju fotografiju, dok se na „pežou“ koji je vozio, nalazila inostrana registarska tablica, koja ne pripada tom automobilu. On se tereti da je, u martu, u Veterniku i Futogu, oduzeo više stotina litara nafte iz dva kamiona.
Nakon saslušanja, istražni sudija Osnovnog suda u Novom Sadu Dejanu P. odredio je pritvor do 30 dana. 

Laboratorija za proizvodnju narkotika

Bečejska policija je lišila slobode nemačkog državljanina Matijasa V.P. (1960) i Mariju O. (1961), sa boravištem u opštini Bačka Topola, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je, 6. aprila, u „pasatu“ Matijasa V.P. nemačkih tablica pronašla vreću sa više od hiljadu različitih tableta, a kod osumnjičene Marije O. tri paketića biljne materije, za koju se osnovano sumnja da je marihuana, težine oko 260 grama.
Policija je na tavanu stana koji Marija koristi u Pobedi, pronašla improvizovanu laboratoriju sa pet saksija, džakom i granama konoplje, težine oko 1.350 grama. U stanu je pronađena i biljna materija, za koju se osnovano sumnja da je marihuana, težine oko 130 grama, dve vage i oko 70 tableta.
Mariji O. I Matijasu V.P. policija je odredila zadržavanje.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci