Prva vojvođanska liga - Sever: Dvostruko domaćinstv

  01 april 2011
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Obe kategorije OK Bečej, muška i ženska ekipa, sutra će dočekati protivnike u okviru 12, odnosno 14. kola Prve vojvođanske lige – grupa Sever.

Momci će igrati u 19 časova protiv Kikinde, a devojke dva sata ranije protiv ekipe CVS iz Sombora. Za obe kategorije to će biti i prilika da nadoknade propušteno iz prošlog kola, u kojem su savladani maksimalnim rezultatom 3:0. Muška ekipa je u gostima izgubila od subotičke ekipe Spartak 2, po setovima 25:14, 25:18, 26:24, a ženska kod kuće od Vrbasa sa 18:25, 12:25, 20:25.

I.S.

OK „Libero“ Bačko Gradište
„Zabrinjavajući niz“

Odbojkašice „Libera“ iz Bačkog Gradišta uspele su da „vežu“ 13 poraza u Drugoj vojvođanskoj ligi Novi Sad. Poslednji poraz Gradištanke su zabeležile prošle subote u Temerinu, gde ih je ekipa „Fortuna“ pobedila sa 3:0.
Trener gradištanskih odbojkašica Marinko Momčičević rekao je da su porazi bolni, ali i očekivani.
– Prosek starosti odbojkašica „Libera“ je 15 godina, najmlađa smo ekipa u prvenstvu. Osim toga, ovo je za nas prva godina da uopšte učestvujemo u nekoj ligi i kao što sam rekao na startu prvenstva, ne želim da obećavam velike rezultate – rekao je Momčičević.
Gradištanke su do sada jedinu pobedu zabeležile u prvom kolu i od tada su nizale poraze, a u poslednjim kolima dešavalo se da odbojkašice „Libera“ nisu uspele da zabeleže više od 10 poena u setovima.

M.V.

Naslovi

Popularni Članci