U školi 84, a najviše 104 dana: Počelo drugo polugodište

  20 januar 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Drugo polugodište u os-novnim školama u Vojvodini počelo je u ponedeljak, 16. januara, a završava se 13. juna za učenike od prvog do sedmog razreda i ima 99 nastavnih dana.

Polugodište se za učenike osmog razreda završava 30. maja i ima 89 nastavnih dana. Do letnjeg raspusta, nakon završetka školske godine, predstoji još prolećni raspust od 13. do 17. aprila.
Za srednjoškolce drugo polugodište je takođe počelo 16. januara, i za učenike četvrtog razreda gimnazije završava se 23. maja i ima 84 nastavnih dana, dok se za učenike četvrtog razreda četvorogodišnjih i trećeg razreda trogodišnjih srednjih stručnih škola završava 30. maja i ima 89 nastavnih dana. Učenici prvog, drugog i trećeg razreda gimnazije i četvorogodišnjih srednjih stručnih škola i učenici prvog i drugog razreda trogodišnjih srednjih stručnih škola, ići će u školu do 20. juna, ta deca će imati 104 nastavnih dana.
Drugo polugodište za učenike prvog i drugog razreda trogodišnjeg, odnosno prvog, drugog i trećeg razreda četvorogodišnjeg obrazovanja stručnih škola, za koje je nastavnim planom i programom propisana profesionalna praksa prema individualnom planu realizacije za svakog učenika, završava se najkasnije 11. avgusta.
Prolećni raspust i za srednjoškolce traje od 13. do 17. aprila.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci