musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Turnir u malom fudbalu: „Jelen kup“ i u Bečeju

U ponedeljak je započeo bečejski turnir u malom fudbalu kao i u još 15 gradova u Srbiji sa kojih će pobednici igrati na završnom turniru kako bi se dobio prvak „Jelen kupa 2017“ Srbije, i trajaće do 8. jula.

Prijavljeno je ukupno 23 ekipe – pet u veteranskoj i 18 u seniorskoj konkurenciji koje će se takmičiti u tri grupe od po šest ekipa, dok će se veterani nadmetati u okviru jedne grupe. Ekipa broji šest članova (golman i pet igrača) a utakmice se igraju dva puta po 15 minuta, a u drugom delu takmičenja dva puta po 20 minuta.
Tri prvoplasirane i najbolja drugoplasirana ekipa će izboriti direktan plasman u četvrtfinale, dok će se preostale dve drugoplasirane i tri trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe nadmetati u osmini finala.
U prvoj grupi igraju „Tata brada - Taxi bel“, Bačko Petrovo Selo, Kafe „Davidov Blažin“, „Hafa sport“ SC Bečej, „Momento kafe“ Srbobran i Radičević. U drugoj grupi su „Čajkini asovi“, Autoservis „Kudrić“ iz Bačkog Gradišta, „Batatrans“ Trešnjevac, „Vremeplov – Rojal taxi“, „No name“ i „Medison Siniša Gavrilov“ Srbobran, a u trećoj „MGM Plamen“, „Agromaus“ iz Nadalja, Bečejprevoz, „VMR Alatnica“ Srbobran, „Konama“ i „Rozenborg“ iz Bačkog Jarka. U konkurenciji veterana su Apoteka „Higija“, Kafe „Liberti“ Bečej, „Konama“, „MB osiguranje“ Novi Bečej i „Fortuna“.
Utakmice se igraju na terenu DTV Partizan s početkom u 19, odnosno u 19.30 časova u zavisnosti da li je u toku večeri na programu četiri ili pet utakmica, a to zavisi od rasporeda susreta veterana. Cena ulaznice je 50 dinara.
Prvog dana turnira zabeleženi su sledeći rezultati: „Momento kafe“ Srbobran – Pub „Tata brada – Taxi bel“ 4:1, Bečejprevoz – „Konama“ 1:3, „No name“ – „Batatrans“ Trešnjevac 4:2 i „MGM Plamen“ – „Rozenborg“ 2:0 .
Drugog dana igrali su:
„MGM Plamen“ – „VMR Alatnica“ Srbobran 3:2,
„Hafa sport“ SC Bečej – Bačko Petrovo Selo 4:1,
Kafe „Davidov Blažin“ – „Momento kafe“ Srbobran 2:3
Radičević – Kafe „Davidov Blažin“ 4:1 .
Trećeg dana utakmice su odložene zbog lošeg vremena a u četvrtak su se sastali:
Apoteka „Higija“ – „Fortuna“
Autosrevis „Kudrić“ – „Batatrans“ Trešnjevac
„Agromaus“ Nadalj – Bečejprevoz
„Konama“ – „Rozenborg“
„Hafa sport“ SC Bečej – „Momento kafe“ Srbobran
Danas se sastaju:
„Liberti kafe“ Bečej – „MB osiguranje“ Novi Bečej 19 č
Auto servis „Kudrić“ – „Vremepolov Rojal taxi“ 19.40
„Augromaus“ Nadalj – „VMR Alatnica“ Srbobran 20.20
Pub „Tata brada - Taxi bel“ – Radičević 21 č
„Medison Siniša Gavrilov Srbobran“ – „Batatrans“ Trešnjevac 21.40
Utakmice sude Dalibor Bećanović i Milorad Đurić. Delegat turnira je Milorad Rakić.

V.F.

Rate this item
(0 votes)
back to top