U hotelu „Fantast“ 26. jula: Dunavski brod mira u Bečeju

  21 jul 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Medijski edukativni centar iz Beograda krajem jula predstaviće svoj projekat „Dunavski brod mira“ i Bečejcima, pre promocije tog projekta 23. i 24. avgusta u Njujorku. Naime, s obzirom na to da su ciljevi projekta u skladu sa ciljem rotari klubova, „Dunavski brod mira“ biće predstavljen na konferenciji od 25. do 27. jula u Sremskim Karlovcima, Bečeju i Novom Sadu.

Hotel „Fantast“ nadomak Bečeja će 26. jula biti domaćin konferencije „O novim modelima saradnje za održivi razvoj“ na kojoj će se govoriti o ekonomskoj, društvenoj i ekološkoj odgovornosti, a u drugom delu konferencije Rotari klub Stari Bečej će organizovati sastanak sa zainteresovanim rotari i rotarakt klubovima.
Tog dana će u Bečeju, na trgu, biti predstavljen i projekat „Tandem“ Medijskog edukativnog centra, čiji je partner Rotari klub Stari Bečej. Reč je, da podsetimo, o tome da Bečejac Bojan Biga, koji je slep, uz podršku škola i organizacija, među kojima je i Rotari klub, pravi tandem bicikle. Za nešto više od godinu dana Biga je napravio nekoliko tandema, jedan je nedavno Rotari klub poklonio detetu sa invaliditetom u Bačkom Petrovom Selu, a neke bicikle su kupile privatne firme.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci