musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Dodela nagrada srednjoškolcima: Đaci generacije

Tradicionalna dodela Vukovih diploma, nagrada đacima generacije, kao i učenicima koji su postigli uspehe na takmičenjima na nivou srednjih škola organizovana je u utorak u Gradskom pozorištu. Ove godine je organizator svečanosti bila Gimnazija Bečej.

Direktorke i direktori škola, pomoćnica predsednika opštine za oblast obrazovanja Suzana Đukić i zamenica predsednika Skupštine opštine Eržebet Kinka govorili su o značaju i kvalitetu obrazovanja i istakli su da su srednje škole dobile visoke ocene prilikom vrednovanja rada obrazovnih ustanova.
Nagrade za đake generacije – laptop računari – dobili su Kornel Šoljmoši iz Gimnazije, Luka Stojkov iz Tehničke škole, Bernadeta Katona iz Ekonomsko-trgovinske škole i Tamara Nićin iz Škole za osnovno i srednje obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju „Bratstvo“.
Vukove diplome dobilo je 24 učenika Gimnazije, dva đaka  Ekonomsko-trgovinske škole i jedan učenik iz Tehničke škole.
Dodela Vukovih diploma, nagrada đacima generacije, kao i učenicima koji su postigli zavidne uspehe na takmičenjima na nivou osnovnih škola organizovana je u velikoj sali opštine u četvrtak, kada je ovaj broj Bečejskog mozaika bio u štampi.                    

R.M.

Rate this item
(0 votes)
back to top