Bečejski mozaik

Na teritoriji opštine Bečej broj registrovanih aktivnih slučajeva zaraženih kovidom-19 21. januara bio je 107.

Harminc évvel ezelőtt, 1991 januárjában alakult meg a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör, ahol a kilencvenes évek folyamán fokozatosan elindult a kultúrélet.

Nekadašnji predsednik opštine Bečej Vuk Radojević, koji je od 2016. do oktobra 2020. godine bio pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, ali nakon konstituisanja nove pokrajinske administracije nije nastavio da radi na toj funkciji, nedavno je postao zamenik direktora Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u Novom Sadu.

Jedan od dobitnika na konkursu Fondacije Prosperitati za razvoj turizma je i društvo sa ograničenom odgovornošću „Obrock food“ iz Bečeja, koje je na konkursu fondacije dobilo 366,4 miliona forinti, to jest oko 120 miliona dinara – oko 40 odsto ulaganja u izgradnju turističkog kapaciteta.

Na teritoriji opštine Bečej broj registrovanih aktivnih slučajeva zaraženih kovidom-19 20. januara bio je 100.

Vakcinacija protiv koronavirusa započeta je 20. januara u sportskom centru „Đorđe Predin Badža“.

Zbog planiranih radova na elektrodistributivnoj mreži 22. januara doći će do prekida u snabdevanju električnom energijom potrošača u Radičeviću.

Vakcinacija građana protiv koronavirusa u Bečeju započeta je danas u 8 sati ujutro u sportskom centru „Đorđe Predin Badža“.

Vakcinacija građana protiv koronavirusa u Bečeju počinje sutra, 20. januara od 8 sati ujutro, rekla je za Bečejski mozaik zamenica komandanta Štaba za vanredne situacije opštine Bečej i koordinatorka za vakcinaciju Svetlana Vuletić.

Naslovi

No result...

Popularni Članci