Kadrovski plan opštine: Biće zaposleno još 15 osoba

  12 januar 2018
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

U lokalnoj samoupravi u toku 2018. godine planirano je zapošljavanje 15 osoba na neodređeno vreme, navodi se u Kadrovskom planu radnih mesta u organima i službama opštine Bečej, koji je usvojen na sednici Skupštine opštine zajedno sa budžetom opštine.

Trebalo bi da posao dobije jedan samostalni savetnik, četiri savetnika, dva mlađa savetnika, jedan saradnik i jedan mlađi saradnik, dva viša referenta i jedan nameštenik, kao i jedan interni revizor (visoka stručna sprema) i dva pripravnika (visoka stručna sprema).

Pored toga, planira se i angažovanje četiri osobe sa visokom i jedne sa višom stručnom spremom u postupku ozakonjenja objekata po nalogu nadležnog ministarstva za okončanje postupaka ozakonjenja (broj tih osoba određuje Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture).

Inače, 18. decembra 2017. godine u lokalnoj samoupravi na neodređeno vreme bile su zaposlene 92 osobe: jedan službenik na položaju (načelnik Opštinske uprave), 15 samostalnih savetnika, 22 savetnika, dva mlađa savetnika, 7 saradnika, jedan mlađi saradnik, 37 viših referenata i 7 nameštenika.

R.M.

Naslovi

Popularni Članci