Rok za legalizaciju ističe 11. marta: Legalizacija objekata i u Kamp naselju

  26 februar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Rok za podnošenje zahteva za legalizaciju bespravno izgrađenih, dograđenih ili adaptiranih objekata je 11. mart 2010. godine.

Prema informacijama opštinskog Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, komunalne poslove i zaštitu životne sredine, interesovanje građana za ovaj postupak raste kako se približava krajnji rok, tako da se dnevno podnese oko 50 zahteva.
Imajući u vidu da je uobičajeno da se sve radi u poslednjem trenutku, od 22. februara u opštinskom uslužnom centru (kancelarija br. 7), šalteri (br. 6 i 9) na kojima se predaju zahtevi za legalizaciju, rade od 8 do 16 časova, a 6. marta (subota) će raditi od 7 do 14 časova.
Iz Odeljenja za urbanizam apeluju na građane koji do sada nisu podneli zahtev za legalizaciju da to učine do 11. marta – to se odnosi i na vlasnike objekata u Kamp naselju - dok oni koji su to učinili u ranijem periodu ne moraju obnavljati zahteve.
Informacije o legalizaciji se mogu dobiti u opštinskom uslužnom centru na šalterima br. 6 i 9 ili putem telefona 6913-830.

LJ.M.

Naslovi

Popularni Članci