Odštampajte ovu stranicu

Stigle nove klupe

  25 maj 2018
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Dvadesetak novih klupa je 11. maja postavljeno na gradski trg, a u narednim nedeljama će biti montiran ostatak naručene količine, te će na nekadašnjoj Pogači biti ukupno 65 klupa sa naslonom i 17 bez naslona, kao i 40 kanti za smeće i 11 ukrasnih žardinjera.

Predsednik opštine Dragan Tošić je izrazio nadu da će urbani mobilijar dugo da krasi trg, ali je napomenuo da osim postojeće kamere na gradskoj kući, na objekte oko trga biće postavljeno još nekoliko kako bi se i na taj način zaštitila javna imovina.
Klupe će, kako je rekao, biti sklonjene za manifestaciju „Bečej noću“ koja se održava 16. juna na trgu, a potom će ih vratiti na mesto.
Komunalac je ugovor o nabavci urbanog mobilijara zaključio 18. aprila s jedinim ponuđačem u postupku javne nabavke, s firmom „Baza“ iz Bečeja na 2,47 miliona dinara.
Prethodno je, 29. decembra, Komunalac pokrenuo postupak javne nabavke male vrednosti za nabavku urbanog mobilijara procenjene vrednosti 2,5 miliona dinara, rok podnošenja ponuda je bio 10. januar 2018. godine, ali je taj postupak poništen.        

B.M.