Bačko Petrovo Selo: Uskoro kraj muka s vodom

  25 maj 2018
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Predsednik opštine Bečej Dragan Tošić je 9. maja doneo odluku o proglašenju vanredne situacije u naseljenom mestu Bačko Petrovo Selo koja je izazvana ugroženim redovnim snabdevanjem, odnosno obustavom snabdevanja vodom za piće stanovništva naselja.

Vanredne okolnosti u tom najvećem naseljenom mestu opštine trajale su oko dva dana, prouzrokovane time što je došlo do kvara pumpi na tri bunara, rekao je direktor JP Vodokanala Zoran Grbić i dodao da je kvar otklonjen u najbržem mogućem roku, te da je Vodokanal obezbedio cisterne za piće na nekoliko punktova u selu, koje su bile postavljene oko nedelju dana.

Grbić je rekao da očekuje da će građani Bačkog Petrovog Sela do kraja juna meseca imati ispravnu vodu za piće, jer se do tada očekuje postavljanje visokonaponskog priključka koji je uslov za povezivanje sistema i isporuke ispravne vode za piće – time će biti okončana realizacija velikog projekta izgradnje vodozahvata u Bačkom Petrovom Selu na koju su građani čekali nekoliko desetina godina.                    

B.M.

Naslovi

Popularni Članci