Nema više parkiranja kod autobuske stanice: Gde će ljudi da čekaju putnike?

  12 jul 2013
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Mnogi građani i taksisti koji su navikli da parkiraju svoje automobile na parkingu ispred autobuske stanice i na površinama između autobuskog stajališta, muzičke škole i Apolo centra, bili su neprijatno iznenađeni kada su videli da im je ta praksa odnedavno onemogućena. Naime, svuda oko autobuske stanice postavljeni su metalni stubovi i lanci, koji onemogućuju pristup vozilima, isto je i na parking prostoru, gde pristup imaju samo zaposleni u ovom preduzeću.

Neki su svoja vozila parkirali na ovim površinama da bi izbegli plaćanje za parkiranje. Ova situacija, međutim, uzrokuje problem i onima koji, recimo, samo treba nekoga ko je nepokretan ili ima veliki prtljag da dovezu na autobusku stanicu, ili pak treba nekoga da dočekaju s puta.
U Direkciji za izgradnju kažu da to javno preduzeće nije u mogućnosti da reši taj problem, jer je prostor oko autobuske stanice privatno, odnosno vlasništvo Bečejprevoza koji je privatizovan pre tri godine. Do zaključenja ovog broja novina od predstavnika Bečejprevoza nismo uspeli da dobijemo odgovor na pitanje zašto je onemogućen pristup vozilima u okolini autobuske stanice.

LJ.M.

Naslovi

Popularni Članci