„Šta znaš o saobraćaju?“ - Najuspešnijima tableti

  29 decembar 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Znanje o saobraćaju isplati se na više načina, najpre jer brinemo o sopstvenoj bezbednosti, ali i zbog toga što najbolji dobijaju nagrade.

Tako je prošlog petka nagrađeno osmoro đaka iz bečejskih osnovnih škola koji su postigli dobre rezultate na okružnom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju?“. Deci su poklone, tablete i svetleće prsluke, uručili predsednik opštine Dragan Tošić i zamenik predsednika opštinskog Saveta za bezbednost saobraćaja i koordinator Kancelarije za mlade Dane Mandić. Nagrade su primili Anastasija Borđoški, Helena Vasić, Nataša Vasović (OŠ „Sever Đurkić“), Vladimir Pap i Vladimir Pivnički (OŠ „Zdravko Gložanski”) i Hunor Radatovič, Kornelia Vajda i Daniel Zaluckij (OŠ „Svetozar Marković”).
Lokalna samouprava je za kupovinu tableta nagrađenima obezbedila 145.000 dinara. Dane Mandić je najavio da će naredne godine najbolji na takmičenju o saobraćaju dobiti na poklon bicikl.
U vezi sa bezbednošću saobraćaja u Bečeju Tošić je najavio da će uskoro biti uređena lokacija u blizini škole „Sever Đurkić“ jer je lokalna samouprava od Pokrajinskog sekretarijata za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj dobila nešto više od milion dinara, a sama će da obezbedi oko 400.000 dinara za uređenje zone škole.  

B.M.

Naslovi

Popularni Članci