„Retro party“ u Panorami: U ritmu muzike za ples

  05 februar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Kako izgleda primenjen u praksi moto iz pesme grupe Film „Zamisli život u ritmu muzike za ples“, mogli su da vide svi koji su prošlog petka bili na retro partiju u restoranu „Panorama“ na četvrtom spratu robne kuće u Bečeju.

Naime, te večeri je gostovao Gabor Lenđel sa svojim osmočlanim bendom iz Subotice, koji su skoro sve goste privoleli da veći deo večeri provedu na podijumu i plešu uz muziku iz 60-ih i 70-ih godina. Tokom četvorosatnog programa, pored uživanja u dobroj muzičkoj i vokalnoj interpretaciji poznatih hitova i plesa, izabrani su najbolji plesni parovi i pojedinci kojima su sponzori Energetix Wellness i WinEco dodelili nagrade, a održana je i promocija vina sa Bisernog ostrva. Bilo je i iznenađenja. Zapravo, nekoliko članova bečejske grupe „Sigma“ je premijerno nastupilo sa subotičkim muzičarima i zajednički su izveli nekoliko numera, što je bilo nagrađeno gromkim aplauzom.
Sudeći po broju posetilaca i utiscima gostiju sa kojima je razgovarano, provod i zabava su bili odlični, uz komentar da ovakve večeri treba češće organizovati.

LJ.M.

Naslovi

Popularni Članci