„Od raja do beznjenice“ u Bečeju 24. decembra: Jubilarno i humanitarno izvođenje predstave

  22 decembar 2017
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Jubilarno 50. izvođenje pozorišnog komada Zorana Subotičkog o ljubavnoj drami Lenke Dunđerski i Laze Kostića „Od raja do beznjenice“ u gradskoj kući u Bečeju 24. decembra biće humanitarno i posvećeno deci iz opštine Bečej i dvema mladim ženama: šestogodišnjoj Viktoriji Kajčić i četvorogodišnjem Aleksi Cukiću, koji imaju cerebralnu paralizu, kao i Marini Kovačev i Nastasji Nedimović.

Događaj organizuje Rotari klub „Stari Bečej“ uz podršku lokalne samouprave i Gradskog pozorišta. Predstava o Lazi Kostiću i Lenki Dunđerski je jedinstvena pozorišna priča koja se izvodi samo u dvorcima, palatama i zdanjima od kulturno-istorijskog značaja. Igraju: Jovana Radovanović, kao Lenka Dunđerski, Ervin Hadžimurtezić, kao Laza Kostić i Miodrag Petrović, kao Lazar Dunđerski.
Karte se mogu rezervisati na telefon: 063/ 7541 563 ili mejlom: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., po ceni od 400 dinara, a preuzimaju se u zgradi opštine na dan izvedbe predstave, koja počinje u 17 časova.                                             

B.M.

Naslovi

Popularni Članci