Ponude za doček Nove godine: Gde provesti „najluđu noć“?

  16 decembar 2011
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Za sve one koji novu 2012. neće čekati kod kuće ili van Bečeja, ponuda u restoranima i kafićima je bogata. Cene variraju u odnosu na ponudu, a da li neka odgovara vašem džepu i ukusu, prosudite sami. Zajedničko svim lokalima je da obećavaju najbolji provod.

Restoran „Mali lovac” nudi doček uz zabavnu, narodnu i rok muziku, koju će na klavijaturi izvoditi Stevan Zec iz Novog Sada. Na meniju su predjelo, večera, desert i šampanjac u ponoć, a cena je 1.800 dinara.
U klubu „Stage”, prisutne će zabavljati DJ Loshmi koji pušta muziku ’80-ih i ’90-ih i novije hitove, a Power Play Band iz Vrbasa je zadužen za pop, rok i narodnu muziku. Cena karte je 2.490 dinara, a u tu cenu je uračunata medovača dobrodošlice, neograničena konzumacija domaćeg pića, švedski sto, učešće u tomboli, semafor parti, parti foto i gosti iznenađenja. Cene stranih pića će biti promotivne, a lokal će raditi do 5 časova.
„People’s Termalni bazen“, po ceni od 2.200 za devojke i 2.400 za muškarce, nudi dve različite žurke. Na jednom delu je muzika za ljubitelje strane muzike (disko, haus, dens, r`n`b), a na drugom domaća ex yu rok, narodna i muzika ’90-ih. Konzumacija neograničene količine domaćeg pića i švedski sto uračunati su u cenu.
U pivnici „Tata Brada” najluđu noć možete provesti uz zvuke fanki, pop i rok muzike, a od 24 do 3 časova posle ponoći će nastupiti „Fingerbang band“, a na kraju, do 6 sati, zabavljaće vas DJ Peepolly. Takođe, biće koktel bar, sa preko 15 vrsta koktela, a to je, uz neograničenu količinu pića i hrane, uračunato u cenu, za lepši pol 2.000, a za jači 2.500 dinara.
Kafe „Davidoff” obećava spektakularan doček Nove godine uz DJ-a i živu svirku, neograničenu konzumaciju pića i hrane, po ceni od 1.300 dinara za devojke i 2.300 za muškarce. Prisutne očekuje iznenađenje u ponoć.
I u ostalim kafićima su ponude i cene slične ali se ipak po pristupačnosti izdvajaju dva lokala u centu grada. U klubu Penny Lane za najluđu noć, uz uobičajene cene pića, potrebno je izdvojiti 650 dinara za rezervaciju mesta, dok je u Debelom zmaju ulaz slobodan i za svoje goste ovaj lokal će biti otvoren do ranih jutarnjih sati.
Ako se i pored mnoštva mogućnosti ne možete odlučiti kako i gde da provedete doček ili vas nedostatak novca u tome sprečava, možete da sačekate ponoć kod kuće uz televizijski program ili da se prošetate do Pogače gde će da peva Dejan Cukić i da uživate u muzici i kuvanom vinu.

A.Ć.

Naslovi

Popularni Članci