Kancelarija za mlade opštine Bečej: Evropske kartice za mlade

  30 septembar 2011
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Kancelarija za mlade opštine Bečej sklopila je Ugovor o saradnji sa organizacijom Euro 26 iz Beograda, u vezi Evropskih kartica za mlade, koje su namenjene svim mladim licima starosti od 12 do 30 godina, bez obzira na to da li su učenici, studenti, zaposleni ili nezaposleni.

Posredstvom Evropske kartice za mlade ostvaruje se popust na cenu prilikom kupovine robe ili korišćenja usluga, putovanja… na svim mestima gde se nalazi nalepnica – znak Evropske kartice za mlade u Srbiji i Evropi i predstavlja, kako je rekla Suzana Tošić, koordinatorka Kancelarije za mlade, ulaznicu mladih u svet informacija, mobilnosti, kulture i omladinskih dešavanja, kao i pravo na UNIQA osiguranje od povreda i popust na putno osiguranje.
Kartica se sada zvanično može izdati i u Kancelariji za mlade opštine Bečej, u Glavnoj ulici 47, a da bi postali korisnik ove kartice potrebno je da imate od 12 do 30 godina, jednu fotografiju veličine kao za ličnu kartu i da uplatite 900 dinara za članarinu, koja važi godinu dana od datuma izdavanja kartice, pod uslovom da u tom periodu ne punite 30 godina.
Na sajtu www.gpa.rs se mogu pronaći informacije o objektima sa popustima koji se odnose na Bečej.
„Zahvaljujemo se svim popustodavcima koji su nam izašli u susret, a u narednom periodu potrudićemo se da tu listu proširimo. Za sve dodatne informacije zainteresovani mogu doći u Kancelariju za mlade ili se javiti na e- mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.“, rekla je Tošić i dodala da je Kancelarija za mlade opštine Bečej učestvovala na konkursu „(P)opusti se sa Evropskom karticom za mlade“, koji je trajao do 12. septembra. „Kancelarija za mlade je u veoma kratkom vremenskom roku obezbedila veliki broj interesantnih popusta u našem gradu, čime je ostvarila najbolje rezultate i proglašena je za najuspešniju Kancelariju na ovom konkursu. U toku oktobra meseca biće dodeljene nagrade učesnicima konkursa ’(P)opusti se sa Evropskom karticom za mlade’ koje će uručiti ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić Marković.“

LJ.M.

Naslovi

Popularni Članci