Restoran „Panorama“: „Sigma“ proslavila rođendan

  26 novembar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Subotnje veče u restoranu „Panorama“ će svim posetiocima ostati u lepom sećanju.

Naime, veterani bečejske rok scene su proslavili jubilej – 40 godina postojanja grupe „Sigma“. Na bini su se za muzičkim instrumentima menjali članovi koji su tokom četiri decenije bili u sastavu, sad već slobodno možemo reći, legendarne grupe, svirajući neke od nota kojima su pre četiri decenije zabavljali mlade na igranci u sali Omladinskog doma ili Donjem gradu. Sa istim žarom ovi „momci“ su gotovo četiri sata „držali“ posetioce na podijumu za ples, što uz „sentiše“, što uz rokenrol, ili brze latino ritmove. Bilo je tu i domaćih stvari iz vremena bivše Jugoslavije i novih pop hitova - sve u svemu, na jednom mestu je bilo mnogo pozitivne energije.
Proslavu jubileja grupe „Sigma“ su uveličale i članice Gradskog hora, sa kojima su izveli i poznatu numeru iz filma „Kosa“.
Naravno, slavljenici nisu ostali bez rođendanske torte i mnoštva poklona koje su dobili od obožavalaca, a rođendan im je čestitao i predsednik opštine Peter Knezi, rekavši da su brend Bečeja, a mešovitim nacionalnim sastavom, dužinom trajanja, načinom rada i životom predstavljaju sve to zbog čega je opštini Bečej nedavno dodeljena nagrada za toleranciju.
Inače, članovi grupe „Sigma“ će prihod od ulaznica uplatiti na račun za kupovinu klavira za Gradsko pozorište.

LJ.M.

Naslovi

Popularni Članci