Predstava Dramskog studija mladih: „Sve što ste…“

  05 april 2013
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na sceni „Radoslav Zlatan Dorić“ Gradskog pozorišta nedavno je održana premijera predstave „Sve što ste oduvek želeli da znate o seksu, a niste smeli da pitate...“ u režiji glumice Anete Tucakov.

Reč je o novoj postavci predstave koja je nastala na osnovu tekstova Vudija Alena, koju je Tucakov uradila sa novom ekipom mladih glumaca iz Omladinskog dramskog studija Gradskog pozorišta.
Predstava je zabavna, sa mnogo komičnih detalja, a, s obzirom na to da je namenjena mladoj populaciji, glumačka ekipa –Darija Subakov, Simonida Mandić, Filip Sadžakov, Miloš Sadžakov, Gordana Adamov, Stribor Dragićević, Stefan Isaković, Božidar Bečejac, Jelena i Dragana Tanasijin, Katarina Vukas, Miloš Ivanović, Nađa Stojačić i Rade Maričić – ju je upotpunila svojim žargonskim rečnikom.
Prvo izvođenje predstave „Sve što ste oduvek želeli da znate o seksu, a niste smeli da pitate...“ rediteljke Anete Tucakov održano je u martu 2008. godine. S tom predstavom je Dramski studio mladih učestvovao na raznim festivalima i bila je višestruko nagrađivana.

LJ.M.

Naslovi

Popularni Članci