Adrenalin fest: Koncerti, izložbe i radionice

  27 jul 2012
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Adrenalin fest, muzički događaj koji je prethodnih godina pratio proslavu Dana grada Bečeja, ove godine će biti održan 4. avgusta u dvorištu Gimnazije Bečej. Festival će početi u 15 časova i biće završen oko dva časa posle ponoći. Organizatori, udruženja „Adrenalin“ i „Horizont B“, očekuju oko 1.500 posetilaca. Ulaz na festival je besplatan.

U muzičkom delu festivala nastupiće grupe „Rain Delay“, „Rapid Force“ i „Violent Chapter“ iz Beograda, „Amon Din“ iz Valjeva, „Routakeha“ iz Finske i „Bloodline“ iz Bečeja, a pripremljen je i propratni program u kom će se predstaviti Udruženje za očuvanje starih običaja i veština „Beli orlovi“ iz Beograda, „Zeleni barjak“ iz Novog Sada, LARP (live action roll play) grupa i članovi streličarskog kluba iz Bečeja, zatim lokalne i regionalne nevladine i omladinske organizacije, a biće organizovane i kreativne radionice.
Manifestaciju su podržale Kancelarija za mlade opštine Bečej, Gimnazija Bečej i Asocijacija za razvoj opštine Bečej, a finansiraju Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i lokalna samouprava, kao i bečejski preduzetnici i privrednici.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci