Novi Izvršni i Nadzorni odbor OUP Bečej: Stabilan korak preduzetnika

  03 septembar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U prostorijama Opšteg udruženja preduzetnika Bečej (OUP), u utorak je sekretar OUP-a Igor Prošić predstavio novog predsednika Gorana Relića i potpredsednika Zoltana Šarvarija, koji su izabrani na vanrednoj Skupštini Udruženja 24. avgusta.
Relić i Šarvari su govorili o željama i ambicijama novog Izvršnog odbora koje se ogledaju kroz projekciju OUP-a na petogodišnjem nivou, a cilj je okupljanje što više preduzetnika kroz logističku pomoć (pomoć pri učešću na sajmovima, predstavljanje preduzetnika na lokalnom radiju, pravljenje veb-sajtova, pomoć pri pisanju projekata, povezivanje preduzetnika sa inostranim saradnicima...), i uspostavljanje bolje saradnje sa Opštinskom upravom, naročito kroz pojašnjavanje zakonske regulative.

– U prethodnom periodu dosta toga je započeto, a na nama je ostalo da to i završimo. Mi smo kao ciljeve Udruženja postavili ciljeve koji nisu preterano ambiciozni, jednostavno želimo da idemo sitnim i stabilnim koracima. Kada je formiran novi Izvršni i Nadzorni odbor, vodili smo računa o tome da ljudi u njima budu iz stabilnih firmi, koje su duže na „sceni“ i da su, što je najvažnije, apolitični – istakao je Relić.
Trenutno se u OUP-u okuplja oko 50 aktivnih članova koji plaćaju simboličnu mesečnu članarinu od stotinu dinara.
U novi Izvršni odbor su izabrani Goran Relić, Zoltan Šarvari, Ištvan Nađ, Jožef Feldeši, Maja Obradović, Žolt Kovač, Zoltan Kiš, Dalibor Prodanović i Šandor Orčik, dok Nadzorni odbor čine Zorica Dajević (predsednica), Robert Kiš i Zvonko Cvetković.

M.S.

Naslovi

Popularni Članci