Problem sa „malom fontanom“ u centru Bečeja: Kamen u cevi

  06 jul 2018
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Parterna, takozvana mala fontana na gradskom trgu, koja je prošle godine, prilikom uključivanja izazvala veliko interesovanje najmlađih Bečejaca, od isključenja uoči zime prošle godine do početka jula meseca ne radi.

Prema informacijama novinara, reč je o nekakvom kvaru, a predsednik opštine Dragan Tošić je još u maju izjavio da će fontana biti popravljena oko sredine tog meseca o trošku izvođača radova, ali se to nije desilo.

Početkom jula Tošić je odgovorio na pitanje novinara o tome zašto mala fontana još uvek ne funkcioniše, rekavši da je odložena popravka fontane (kamen u cevi) zbog festivala „Bečej noću“. „Nismo želeli da ta fontana radi za vreme koncerata, odložili smo radove, jer se na trgu svašta radilo, da ne bi tu fontanu neko ponovo pokvario, ubacio kamenčić u cev. Rešili smo da, kada se završi ’Bečej noću’, krenemo u popravku. Prošlo je desetak radnih dana od te manifestacije i očekujem da će u narednih petnaestak dana izvođač otkloniti kvar na fontani. Kamere će, naravno, da snimaju tu lokaciju kako bi se izbegla oštećenja“, rekao je Tošić 3. jula.

Zasad primopredaja male fontane između JP Vodokanal i izvođača radova rekonstrukcije trga koji je gradio i fontane nije urađena, a to će se desiti kada se kvar otkloni, informacije su iz Vodokanala.

K.D.F.

Naslovi

Popularni Članci