Bečejski mozaik

Predsednik opštine Bečej je 19. februara raspisao tri konkursa za nevladine organizacije ukupne vrednosti 14,2 miliona dinara.

U kovid ambulanti bečejskog Doma zdravlja je od 4. do 7. marta antigenskim testom testirano 166 građana, a 81 rezultat je bio pozitivan na kovid-19.

U Bečeju je u toku čišćenje šumice iza tribina fudbalskog stadiona u blizini nedavno izgrađenog pomoćnog terena za fudbal.

Kamen temeljac budućeg hotela sa četiri zvezdice „Experience“ („Iskustvo“) u Zmaj Jovinoj ulici u Bečeju postavljen je juče u prisustvu zvaničnika i predstavnika firmi iz Srbije i Mađarske, a time bi trebalo da bude započeto ulaganje vredno oko dva i po miliona evra.

Zatvoreno akcionarsko društvo „Arthur Bergmann“ iz Budimpešte za godinu i po dana trebalo bi da izgradi hotel sa četiri zvezdice u Bečeju, u ulici Zmaj Jovina 85, čiji su kamen temeljac danas položili predsednik Saveza vojvođanskih Mađara Ištvan Pastor, generalni konzul Mađarske u Subotici Ester Čalokezi, rukovodioci ulagača „Arthur Bergmann Hungary Pénzügyi Zrt.“ iz Budimpešte Mikloš Gal i „Obrock food“ d.o.o. iz Bečeja Deže Feher i predsednik opštine Bečej Dragan Tošić.

U Bečeju je za 48 sati antigenskim testom testiran 121 građanin, a 53 rezultata je bilo pozitivno na kovid-19.

Rok važenja prošlogodišnjih parking karte za osobe sa invaliditetom produžen je do kraja 2021. godine.

U Bečeju je za 48 sati antigenskim testom testirano 94 građana, a 42 rezultata je bilo pozitivno na kovid-19 (44,6 odsto).

Medicinski deo Kriznog štaba zatražio je na današnjoj sednici da se uvede potpuno zaključavanje, a konačna odluka biće doneta kroz nekoliko dana, preneo je novinarima posle sednice pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.

Naslovi

No result...

Popularni Članci