Odštampajte ovu stranicu

PFL Novi Sad: Sledeće subote start prvenstva

  08 avgust 2014
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Izvršni odbor Teritorijalnog fudbalskog saveza Novog Sada je na sednici održanoj 25. jula doneo odluku o sastavu Područne fudbalske lige Novi Sad u takmičarskoj sezoni 2014/2015. godine po kojoj će pored ekipe FK Bečej 1918 u prvenstvu koje startuje 23. avgusta nastupati još FK Borac iz Šajkaša, FK Mladost iz Bačkog Petrovca, FK Budućnost iz Mladenova, FK Vojvodina iz Tovariševa, FK Sutjeska iz Bačkog Dobrog Polja,  FK Krila Krajine iz Bačke Palanke, FK Kulpin, FK Maglić, FK Stari grad iz Bačke Palanke, FK Hajduk iz Čuruga, FK Mladost radost iz Srbobrana, FK Proleter iz Ravnog Sela, FK Tvrđava iz Bača, FK Obilić iz Zmajeva i FK Titel.


Pored toga, Slaviša Dabižljević, član uprave FK Bečej 1918, je izabran za predsednika klubova novoformirane Područne fudbalske lige Novi Sad.


U prvom od ukupno 15 kola u jesenjem delu prvenstva, sledeće subote od 17 časova fudbaleri Bečeja gostuju u Ravnom Selu, gde će se sastati sa ekipom Proletera, a u 2. kolu na svom stadionu dočekuju ekipu Hajduka iz Čuruga.


U okviru priprema za predstojeće prvenstvo pred utakmice sa ekipom iz Bačkog Jarka (2:2) i provere protiv ekipe Jedinstva iz Novog Bečeja (2:0) bečejski fudbaleri su nastupili na petom međunarodnom turniru u Bačkom Gradištu na kojem su pored domaćina i organizatora FK Vojvodine nastupili  FK Jedinstvo iz Gospođinaca i Tisafeldvar VSE (Mađarska), gde su uspeli da odbrane trofej savladavši u finalu ekipu domaćina (4:2).


V.F.