Novogodišnji turnir: Bečejci bez premca

  06 januar 2011
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

NOVI BEČEJ: U organizaciji FK Jedinstvo, a pod pokroviteljstvom opštine Novi Bečej u sportskoj hali SRC „Jedinstvo“ u Novom Bečeju održan je Novogodišnji turnir za pionire 2000. godišta.

Na turniru su pored dve ekipe novobečejskog Jedinstva, učestvovali Škola fudbala „Bečej 2008“, Senta, Vojvodina iz Novog Miloševa i Škola fudbala „Petlić“ iz Zrenjanina. Na celodnevnom takmičenju, po liga sistemu, prvo mesto bez poraza osvojila je ekipa Škole fudbala „Bečej 2008“ koju vodi Miloš Andrić, druga je Senta, treća Škola fudbala „Petlić“ iz Zrenjanina, a četvrta Vojvodina iz Novog Miloševa.
Za najboljeg fudbalera proglašen je Jovan Ćuk iz pobedničke ekipe, najbolji strelac sa 8 postignutih golova je Gligorije Mićović iz Zrenjanina, a najbolji golman Jovan Vrebalov iz novobečejskog Jedinstva.
Za ekipu ŠF „Bečej 2008“ igrali su Nikola Bilbija, Nemanja Marić, Nemanja Nikolić, Jovan Ćuk, Davor Jelić, Miloš Višekrunić, Lazar Vraneš, Stevan Medić, Levente Senti, Miloš Eremić i Stefan Panić.
Trener Bečejaca Miloš Andrić, posle turnira je istakao:
- Veoma sam zadovoljan učinkom ekipe koja je dominirala na ovom turniru i pokazala da je prava takmičarska, pošto je prvo mesto osvojila bez poraza. Radi se o veoma talentovanoj generaciji koja se redovno i uspešno takmiči u Novosadskoj ligi. Pokazali smo i primerenu efikasnost, postigli smo 20, a primili samo dva gola. Raduje me da smo ostali na okupu i u toku zime i tako zadržali stalnost rada, što nam je značajno, jer nastavak prvenstva očekujemo sa velikim ambicijama. Na kraju želim da pohvalim organizatore, koji su se trudili i u tome uspeli, da ovim mladim fudbalerima pruže priliku da pokažu svoje fudbalsko umeće i omogućili im da provedu, za njih nezaboravan dan u sportskom nadmetanju i druženju sa svojim vršnjacima.

Stevan Davidović

Naslovi

Popularni Članci