Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Najava humanitarnih koncerata: „Bečej za Slađu“

Najava humanitarnih koncerata: „Bečej za Slađu“trg_fontane

Tokom aprila će se održati serija humanitarnih koncerata pod nazivom „Bečej za Slađu“, a sav prihod od prodatih ulaznica biće namenjen za transplantaciju srca dvadesetšestogodišnjoj Slađani iz Čuruga, majci dvoje dece. Cena operacije je 100.000 evra, a bez operacije život ove mlade žene i majke je ozbiljno ugrožen.

Inicijativu pojedinaca za pokretanje humanitarne akcije, učešćem u organizaciji koncerata podržao je menadžment pozorišnog kluba Gradskog pozorišta, predstavnici i aktivisti Kancelarije za mlade i lokalna samouprava koja će za jedan od koncerata obezbediti veliku halu u OSC „Mladost“ kao i binu, osvetljenje i ozvučenje za koncert.
Prvi koncert biće održan 9. aprila u pozorišnom klubu, gde će nastupiti DJ Kid, DJ Deman, DJ Vocky i „Vesela subota“, cena ulaznice za ovaj koncert je 150 dinara.
U hali sportskog centra „Mladost“, 16. aprila koncert će održati grupe „Fingerbang“ sa članovima Gradskog hora, The Crossroads, „Super s karamelom“ iz Bečeja, „Atlantida“ iz Beograda i Tribute RHCP iz Čuruga, cena ulaznice je 250 dinara. Zatim slede svirke u pozorišnom klubu, 23. aprila sa nastupom bečejskih grupa „Kost u grlu“ (Tribute Riblja čorba) i „No firuge band“ (ex „No name“), a 29. aprila koncert će održati grupe „The band“ (ex Christmas band) i Tribute RHCP iz Čuruga, cene ulaznica za oba koncerta su po 100 dinara.
Svi koncerti počinju u 21 čas.
„Lokalna samouprava je odlučila da podrži predlog ovih mladih ljudi i da se pridruži humanitarnoj akciji, na taj način što ćemo pomoći oko održavanja jednog od koncerata i pozivam sve građane, posebno mlade ljude da dođu na koncert i podrže ovaj humani gest“, rekao je Peter Knezi, predsednik opštine na konferenciji za novinare.
Pored toga, Marjan Pobrić, jedan od inicijatora i organizatora humanitarne akcije, rekao je da su aktivisti Kancelarije za mlade na nekoliko punktova u gradu postavili kutije za prikupljanje novčanih priloga.

LJ.M.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *