Podržite Bečejski mozaik

Dostupan za sve, finansiran od strane čitalaca

Arhiva |

Impresum |

Kontakt |

Pretražite

Logo Becejski

Srpska liga, grupa Vojvodina: Start bez probe

Srpska liga, grupa Vojvodina: Start bez probetrg_fontane

Fudbaleri Bečeja u subotu startuju u prolećnom delu prvenstva Srpske lige Vojvodina gostovanjem u Novoj Pazovi protiv ekipe Radničkog koju su u jesenjem delu savladali sa 4:0. U predstojeće takmičnje učenici Jovice Lakića ulaze sa 11 bodova prednosti u odnosu na pratioca, ekipu Dinama 1945 iz Pančeva, ali, kako su istakli u upravi kluba, u prvenstvenu trku ulaze kao da tek počinju nadmetanje.

Tokom pripremnog perioda Bečejci, u čijem su sastavu i četvorica novih igrača, Goran Potkozarac (ČSK), Bratislav Jelić (Mladost Radičević), Kosta Dražić (Budućnost Valjevo), Filip Ungar (Inđija), odigrali su 9 kontrolnih utakmica ali su zbog vremenskih uslova izostale poslednje dve provere u Kikindi i sa ekipom Mladosti iz Bačkog Jarka, takozvana generalna proba.

– Zbog nevremena nismo odigrali te dve utakmice i tek smo pre dva-tri dana izašli ponovo na teren – kaže Dalibor Novčić, pomoćnik šefa stručnog štaba Bečeja 1918. – Morali smo da se prilagodimo i da treninge nastavimo u sportskoj hali, ali kako je nama, tako je i našim rivalima. Spremni smo i očekujem da ćemo nastaviti sa serijom dobrih rezultata. Naš cilj je jasan i ne skrivamo ambicije. Želimo plasman u viši rang i moramo u svakoj utakmici ići na pobedu. Tako će biti i protiv Radničkog i očekujem našu pobedu.

Za predstojeći meč stručni štab Bečeja neće moći da računa na novajliju Filipa Ungara zbog povrede, a prvu utakmicu pred svojim navijačima Bečejci igraju sledeće subote kada dočekuju ekipu Radničkog iz Šida.                             

V.F.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *