Odštampajte ovu stranicu

Sajam omladinskih ideja: Prijavljivanje je u toku

  12 februar 2010
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Omladinski klub Novog Bečeja i PAAD centar za sociokulturološke izuzetnosti od 20. do 22. aprila će u ovom gradu organizovati 3. Sajam omladinskih ideja i 2. Regionalne susrete predstavnika kancelarija za mlade i omladinskih klubova.

Organizatori planiraju da na sajmu predstave kancelarije za mlade, omladinske organizacije, organizacije koje se bave mladima, projekte i programe za mlade, kao i republičke, pokrajinske i lokalne institucije koje se bave mladima.
Zainteresovane organizacije treba da prijave učešće na sajmu do 10. aprila, a za informacije se mogu obratiti projekt menadžeru Sajma i Susreta Kristijanu Lukiću (broj telefona je 063/562-921), Saši Dujinu, asistentu menadžera projekta (broj telefona je 063/34-84-30) i Dušanu Pavloviću, tehnička podrška (broj telefona je 063/68-37-66), kao i na mejlove, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..                  

B.M.