Bečejski mozaik

Zbog zamene hidranata i ventila u uličnim šahtovima sutra (18. maja) od 8 do 15 časova neće biti vode na teritoriji I Mesne zajednice u sledećim ulicama: Glavna, od Petrovoselskog puta do Zoltana Čuke, Dositejeva, cela, Sinđelićeva od Severa Đurkića do Zmaj Jovine, Stevana Knićanina od Republikanske do Gerberovih, Jug Bogdana, cela, Sonje Marinković, cela, Milana Toplice, cela, Potiska, cela, Gerberovih od Dositejeve do Potiske, Zmaj Jovina od Miloša Crnjanskog do Potiske, Trg Čilag, Predraga Hadnađeva, cela, Ivana Perišića, cela, Vojvođanskih brigada, cela, Vojvode Radomira Putnika, cela, Labuda Pejovića, cela, Vujice Živančeva, cela, Vuka Karadžića, cela, Mali rit, Mala Bosna, Šištak, Medenjača.

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži 18. maja od 8.30 do 11 časova biće prekinuta isporuka električne energije potrošačima u Bečeju u ulicama: Novosadska ulica od Zelene do S. Miletića, S. Markovića od Zmaj Jovine do Republikanske, Uroša Predića od Zelene do S. Miletića i Šandora Petefija od Zelene do S. Markovića.

Na teritoriji opštine Bečej u poslednjih 7 dana – od 10. do 16. maja – prisustvo koronavirusa antigenskim i PCR testovima potvrđeno je kod 16 osoba, a troje građana je upućeno na bolničko lečenje.

Komunalno preduzeće „Potisje“ je nabavkom novog teretnog vozila za prevoz velikih kontejnera okončalo petogodišnji ciklus tehničkog opremanja preduzeća i sada ima ukupno pet novih specijalnih kamiona za odvoženje smeća.

Nacrt Lokalnog plana akcije za decu od 2021. do 2014. godine juče je predstavljen javnosti i to je bila poslednja stanica javne rasprave koja je trajala 15 dana – uz nezainteresovanost bečejske javnosti.

Građani Bačkog Gradišta, njih 1.302, peticijom su zatražili u od nadležnih u opštini Bečej izgradnju biciklističke i pešačke staze sa rasvetom od Bačkog Gradišta do Bisernog ostrva zbog nebezbednosti ljudi koji šetaju, trče ili voze bicikl tim putem, gde su izloženi riziku od povreda od motornih vozila zbog slabe vidljivosti i uskog puta.

Sinoć je uništeno nešto više od 30 odsto svetiljki u Goranskom parku – od ukupno 29 svetiljki vandali su uništili 11, rekao je danas novinarima direktor Javnog preduzeća Komunalac Željko Plavšić.

Na teritoriji opštine Bečej u poslednjih 17 dana – od 23. aprila do 9. maja – prisustvo koronavirusa antigenskim i PCR testovima potvrđeno je kod 122 osobe, a 46 građana je upućeno na bolničko lečenje.

Naslovi

No result...

Popularni Članci

      

Specijali