Bečejski mozaik

Kada neko živi u centru grada očekivano je da bude izložen većem nivou buke nego ukoliko živi na periferiji ili selu.

Sečom stabala oko kapele Bogdana Dunđerskog u februaru ove godine do danas nepoznati počinilac naneo je nemerljivu štetu kompleksu Fantast, spomeniku kulture od velikog značaja, nedaleko od Bečeja.

Početkom godine započeti su radovi na demontaži 435 kilometara starih pruga u Srbiji, koje se decenijama ne koriste, saopšteno je iz preduzeća „Infrastruktura železnice Srbije“ u martu mesecu.

Sednica Skupštine opštine Bečej sazvana je za sutra, 9. septembar, a na dnevnom redu su usvajanje godišnjih likvidacionih izveštaja JP Direkcija za izgradnju u likvidaciji i Link FTO d.o.o. za tehničko obezbeđenje Bečej u likvidaciji za 2021. godinu.

Infrastrukturno opremanje budućeg sportskog kompleksa u Bečeju kod pomoćnog terena za fudbal će za 27,8 miliona dinara (33,3 miliona sa PDV-om) da radi grupa ponuđača iz Bečeja i Novog Bečeja Goran Vujkov PR postavljanje elektroinstalacija „Elektro liv“ Bečej i GP Novi Bečej d.o.o, navodi se u odluci o dodeli ugovora u postupku javne nabavke koja je objavljena 5. avgusta.

Nakon okončane javne nabavke opštine krajem jula, doneta je odluka da uslugu lični pratilac deteta od 1. septembra do 31. decembra 2022. godine na teritoriji opštine Bečej za 10 miliona dinara ponovo pruža „Naša čuvarkuća“ iz Bečeja.

Tokom leta će u Goranskom parku, unutar trim staze, biti izgrađena teretana na otvorenom. Vrednost radova je 5 miliona dinara, a finansiraju ih Ministarstvo omladine i sporta i opština Bečej, najavljeno je u maju iz lokalne samouprave.

Naslovi

No result...

Popularni Članci

      

Specijali