musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Trke povodom Dana oslobođenja Bečeja: Za srećnije detinjstvo

Sportsku manifestaciju povodom obeležavanja Dana oslobođenja Bečeja „Trke za srećnije detinjstvo“ organizovali su Savez udruženja boraca NOR-a, Atletski klub i Sportski savez opštine Bečej.

Trčala su deca iz vrtića, učenici od 4. do 8. razreda osnovnih škola i đaci srednjih škola, po kategorijama. Osvajači prva tri mesta u svim kategorijama su nagrađeni medaljama, diplomama i poklonima koje su obezbedili donatori manifestacije.
U kategoriji predškolskih ustanova u trci devojčica na 200 metara pobedila je Aleksandra Pavlović, drugo mesto osvojila je Anđela Prodanov, a treće Nina Đurđević. U trci dečaka na 200 metara prvoplasirani je bio Aleksa Preradov, drugo mesto osvojio je Konstantin Šimić, a treće Mateja Paunović.
U kategoriji osnovnih škola za učenike 4. razreda, u trci devojčica na 400 metara, pobedila je Mila Cvijanović (OŠ „Zdravko Gložanski“), drugo mesto pripalo je Nađi Grozdanović iz iste škole , a trećeplasirana je bila Edina Balzam (OŠ „Sever Đurkić“). U trci dečaka na 500 metara prvoplasirani je bio Kristijan Čačić (OŠ „Petefi Šandor“), drugi je bio Danijel Petrović, a trećeplasirani Martin Pejić iz OŠ „Sever Đurkić“.
U kategoriji 5. razreda, devojčice su trčale 500 metara, a pobednica je bila Šara Fazekaš (OŠ „Petefi Šandor“), drugo mesto pripalo je Slađani Rajčević (OŠ „Sever Đurkić“), a treće Nataši Protić (OŠ „Zdravko Gložanski“). U trci dečaka na 600 metara prvo mesto pripalo je Viktoru Mesarošu, drugo Milanu Petkoviću iz OŠ „Sever Đurkić“, a trećeplasirani bio je Marko Džigurski (OŠ „Zdravko Gložanski“).
U kategoriji 6. razreda u trci devojčica na 600 metara prva je bila Sara Gojković (OŠ „Zdravko Gložanski“), drugo mesto osvojila je Oršolja Đeker, a treće Andrea Barta iz OŠ „Šamu Mihalj“. U trci dečaka na 700 metara prvoplasirani je bio Valentin Nađ Geler, drugi Čongrad Almaši, a treći Dragan Dimović svi iz OŠ „Petefi Šandor“.
U kategoriji 7. razreda devojčice su trčale 700 metara, a najuspešnija je bila Biljana Relić, druga na cilj je stigla Lenke Horvat, obe iz OŠ „Sever Đurkić“, dok je trećeplasirana bila Lea Roža iz OŠ „Svetozar Marković“ iz Bačkog Gradišta.
Dečaci su trčali stazu od 800 metara, pobednik ove trke bio je Stefan Dražić (OŠ „Sever Đurkić“), drugoplasirani je bio Nikola Prkoslovački, a trećeplasirani Nikola Tanasijin iz OŠ „Zdravko Gložanski“.
U kategoriji 8. razreda, u trci devojčica na 800 metara pobedila je Henrijeta Varga iz OŠ „Svetozar Marković“ iz Bačkog Gradišta, drugo mesto je pripalo Zorani Dajević, a treće Anamariji Stevanović, obe iz OŠ „Zdravko Gložanski“. U trci dečaka na 1.000 metara pobednik je bio Mihajlo Mihajlović (OŠ „Zdravko Gložanski“), drugo mesto osvojio je Kornel Sabo, a treće Čaba Gortva iz OŠ „Petefi Šandor“.
U kategoriji srednjoškolaca, u trci na 800 metara za učenice 1. i 2. razreda, prvoplasirana je bila Dragana Dimitrijević (ETŠ), drugo mesto je osvojila Jovana Vukosavljev (ETŠ), a treće Đina Konstantin (Gimnazija).
U trci dečaka na 1.000 metara pobedio je Robert Sabo, drugi je bio Tamaš Seke, a treći Radovan Jovanović, svi iz Tehničke škole.
U kategoriji 3. i 4. razreda u trci devojčica na 900 metara prvo mesto osvojila je Sunčica Vuletić (ETŠ), drugoplasirana je bila Ivona Gaković, a treće mesto pripalo je Katarini Vuković, obe iz Gimnazije.
U trci dečaka na 1.200 metara pobedio je Radoslav Rajić (ETŠ), drugo mesto osvojio je Albert Silađi (Gimnazija), a treće Mihajlo Nikodinović (TŠ).

LJ.M.

Rate this item
(0 votes)
back to top