musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno
Becsei mozaik

Becsei mozaik (947)

Tiltakozások bejelentve - Már a benzin is luxus

Májusban a benzin átlagára 4,8, a dízelé pedig 6,2 százalékkal drágult. A fogyasztók tömeges tiltakozásokat is bejelentettek (mára, június 8-ra). A 95-ös benzin literenkénti ára már 152,70 dinár, az eurodízelért 157,90 dinárt kell fizetni, a minőségesebb benzin és dízel ára eléri a 167 dinárt is, közölte az N1 Televízió.

Read more...

Az ECO-SCHOOL - Jó szomszédok a közös jövőért

Az ECO-SCHOOL oktatási hálózat az öko-tudatos fenntartható életért elnevezésű Interreg-IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program Magyarország-Szerbia nyitókonferenciára május 30-án került sor Kiskunfélegyházán. A nyitókonferencián a programot megvalósító szervezetek, a magyarországi Ecocenter Alapítvány és a Than Fivérek Értelmiségi Kör képviselői vettek részt.

Read more...

Múzeumok éjszakája a Than Emlékházban - Than Mór Vajdaságban

Idén a Than Emlékház ismét csatlakozott a Múzeumok éjszakája programhoz, melyet Szerbiában május 19-én tartottak. Ekkor a múzeumok ingyenesen voltak látogathatók 17 órától hajnali egyig. Becsén az Emlékház állandó tárlatainak megtekintése és a tudományos interaktív park eszközeinek kipróbálása mellett a látogatók egy filmvetítésen is részt vehettek.

Read more...

BETSEY MARISKA NAPLÓJA - Életmód

Na lettek padok a Pogácsán! Azé a főkijáltójel me esztet ojan szenzációnak monták be a tévébe mindha nem tudom beindútt vóna valamelik gyár vagy visszatért vóna a piros csillag a zászlóra. Mosmán van pad, űhetünk, oszt megpihenhetünk. A napon.

Read more...
Subscribe to this RSS feed