musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Kaleidoskop

Prodaja građevinskog zemljišta kraj Dolme: Parcelu kupili Bečejci

Krajem maja okončan je rok za prijavu na oglas za prikupljanje ponuda radi otuđenja građevinskog zemljišta javne svojine opštine Bečej, parcele koja se nalazi u Bečeju u zoni Komercijalne banje „Kompleks hotela“. Prema nezvaničnim informacijama, parcelu površine 1 ha 25 a 46 m² kupila je jedna bečejska kompanija.

Read more...

U Bečeju i Novom Bečeju: Smotra oldtajmera

Oldtajmer klub Bečej-Novi Bečej 27. maja je organizovao 6. međunarodnu smotru oldtajmera. Stari automobili, motori, bicikli i avioni (izložio ih je avio modelar Gabor Lastovič iz Bečeja), oko 150 ukupno, „paradirali“ su u parku kod Dečjeg dispanzera. Starovremenska vozila stigla su u Bečej iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Mađarske.

Read more...

PU „Labud Pejović“: „Zdravlje i sport“ u Radičeviću i Mileševu

Program „Zdravlje i sport“ medicinske sestre preventivne zaštite PU „Labud Pejović“ sprovode treću godinu zaredom, a kako bi obuhvatile svako dete koje pohađa predškolsku ustanovu na teritoriji opštine, 25. i 26. maja je u Radičeviću i Mileševu organizovano sportsko druženje s decom.

Read more...

61. Majske igre: Pobednici „Kositreni vojnik“ i „Kralj Ibi“

Na 61. Majskim igrama, najvećem i najstarijem međunarodnom festivalu scenskog stvaralaštva dece i mladih kod nas, održanim od 14. do 18. maja u bečejskom Gradskom pozorištu, po mišljenju stručnog žirija u konkurenciji predstava za decu pobedio je „Kositreni vojnik“ Baletnog i plesnog studija Doma kulture „Kristalna kocka vedrine“ iz Siska, a u konkurenciji predstava za mlade „zlatni paž“ dodeljen je Dramskom studiju mladih Gradskog pozorišta Bečej za izvođenje predstave „Kralj Ibi“.

Read more...
Subscribe to this RSS feed