musicloverparadise.com

Becejski mozaik

Aktuelno

Sportski mozaik

Srpska liga, grupa Vojvodina: Pehar za jubilej

Fudbaleri Bečeja su u poslednje dve utakmice prvenstva Srpske lige, grupa Vojvodina, zabeležili jedan nerešen rezultat (3:3) na gostovanju u Bačkom Jarku sa fudbalerima Mladosti, strelci su bili Bratislav Jelić, Kosta Dražić i Mladen Kovačević i u poslednjoj utakmici pred svojima navijačima su savladali ekipu Borca iz Sakula rezultatom 4:1. Tri gola je postigao Mladen Kovačević, a jednom se u listu strelaca upisao i Bojan Ćulum.

Read more...

BM teleks od 8. juna 2018.

Fudbal

Srpska liga, grupa Vojvodina
            
29. kolo:
Mladost – Bečej 1918 3:3
Radnički (SM) – Bratstvo 1946 0:2
Železničar – Bačka 1901 1:2
Dunav – Radnički (Zr) 3:2
Radnički (Š) – Omladinac 0:9
Radnički (NP) – Cement 5:0
Borac – Odžaci 2:1
Crvena zvezda – Dinamo 1945 2:1

Read more...

Svetsko prvenstvo u kuglanju od 23. do 27. maja: Bečejac Vilmoš Zavarko trostruki svetski šampion

Bečejac Vilmoš Zavarko, reprezentativac  Srbije i najbolji kuglaš sveta, osvojio je tri zlatne medalje na seniorskom šampionatu sveta održanom u Klužu u Rumuniji od 23. do 27. maja. Poslednjeg dana okitio se najsjajnijim odličjem u disciplini pojedinačno-klasik, osvojio je titulu u kombinaciji, a trijumfovao je i u sprintu.

Read more...

Jesenji deo Vojvođanske lige - Istok: Jedinstvo ispod očekivanja

NOVI BEČEJ: U godini kada se u Novom Bečeju obeležava veliki jubilej, jedan vek od kada je odigrana prva fudbalska utakmica, svojim igrama u aktuelnom prvenstvu Vojvođanske lige – Istok, fudbaleri Jedinstva nisu opravdali očekivanja. Posle 17 prvenstvenih kola Novobečejci su zimsku pauzu dočekali na osmom mestu sa 26 bodova i gol razlikom 27:22.

Read more...
Subscribe to this RSS feed