Prva B liga: Bez sreće u Pančevu

  18 decembar 2009
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Vaterpolisti Bečeja 2005 doživeli su drugi poraz u tekućem prvenstvu Prve B lige. Bečejci su u subotu u 2. kolu izgubili od Dinama sa 12:10 (3:2, 3:2, 4:3, 2:3).
Prva četvrtina utakmice u Pančevu protekla je u izjednačenoj igri, domaćin je poveo i tu prednost održavao. Jedini raspoloženi strelac Bečeja u prvih osam minuta bio je kapiten Darko Peslać koji je sa dva postignuta gola održavao rezultatsku neizvesnost.

U drugom periodu igre viđena je ista slika (i isti rezultat), a Peslaću se u listi strelaca priključio i mladi Pelengić. Dinamo je prednost sa poluvremena (6:4) početkom treće četvrtine povećao na +3, i tu razliku održavao do 10:7. Vaterpolisti Bečeja su tada krenuli da igraju mnogo agresivnije, golovima Čiplića i Cvetića su stigli do 10:9, ali je domaćin golom Svirčevića ponovo doveo Dinamo na +2. Golom Velibora Kize utakmica je ponovo dobila na neizvesnosti, ali je u poslednja dva minuta igre domaćin imao više sreće i na kraju trijumfovao sa 12:10.
- U Pančevu smo igrali bolje nego u prvoj utakmici kada smo kod kuće poraženi od ŽAK-a, ali moram da naglasim da je i protivnik bio slabiji od Kikinđana, pa ne mogu da stavim na isti tas ove dve utakmice. Uz malo sreće smo mogli i dobiti utakmicu, ali sve se odvija shodno onome kako smo odradili pripreme. Protiv Dinama zbog bolesti nisu igrali Milovanović i Tomićević, a šansu sam dao Terziću i Pelengiću. Njih dvojica su me oduševili igrom i zalaganjem, i na njih ću moći ozbiljno da računam u nastavku prvenstva – rekao je Aleksandar Krstonošić, šef stručnog štaba Bečeja 2005.
Vaterpolisti Bečeja 2005 su utakmicu 3. kola protiv Singidunuma odigrali u sredu (posle zaključenja sportskog dela novina), a 23. decembra (takođe sreda) igraju protiv Šapca. Strateg Bečejaca od utakmice u Obrenovcu gde Šapčani igraju kao domaćini očekuje povoljan ishod:
- Utakmica će biti najverovatnije slična kao i ova u Pančevu, ali uz više sportske sreće očekujem povoljan ishod po nas.

S.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija