MFL: Neočekivano loš start

  04 april 2014
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Fudbalski klub Bečej koji je jesenji deo sezone završio na drugoj poziciji Međuopštinske lige Vrbas-Titel-Žabalj, od početka prolećnog dela beleži samo poraze. Nakon ekipa Obilića iz Zmajeva i Titela, bečejske fudbalere je u nedelju, 30. marta, u okviru 20. kola nadigrala i Mladost radost. Ekipa iz Srbobrana pobedila je rezultatom 3:1. Bečej se tako spustio na četvrtu poziciju.

„Niko u klubu nije očekivao ovako loš start. Znali smo da imamo težak raspored u prva tri kola prolećne polusezone, ali smo svejedno morali pružiti bolje partije, posebno protiv Titela. Imali smo probleme sa žutim kartonima i povredama igrača, međutim, raspolažemo igračkim kadrom i morali smo bolje“, kazao je Dalibor Novčić, trener bečejskih fudbalera. „U narednih nekoliko kola imamo povoljniji raspored, ali samo na papiru. Ukoliko ne budemo pružili svoj maksimum, ako ne budemo pokazali želju i htenje, sigurno je da će se problemi nastaviti“.
Prvu priliku da popravi utisak Bečej će imati 6. aprila, kada će ugostiti fudbalere Miletića iz Mošorina, ekipu sa dna tabele. Sedam dana kasnije Bečej će putovati u Lok na duel sa poslednjeplasiranom Slogom, jedinom ekipom bez bodova.

I.K.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija