Gradsko pozorište Bečej: „Lepotica Linejna“ u petak

  26 septembar 2018
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

U Gradskom pozorištu Bečej u petak, 28. septembra, od 20 časova  odigraće se predstava "Lepotica Linejna" Kruševačkog pozorišta.

U glavnoj ulozi je naša proslavljena glumica Ljiljana Stjepanović, a u predstavi igraju dva glumca Kruševačkog pozorišta: Dejan Tončić i Nikola Rakić, u ulogama Pata i Reja Dulija, i Jelena Stajkovac u ulozi Morin Folan.
Ovaj izuzetan dramski komad koji korespondira sa aktuelnim vremenom, baveći se društveno odgovornim temama kao što su: elementi nasilja u porodici, pravo na izbor i slobodu sopstvenog identiteta režirao je Miloš Jagodić a muziku i song za predstavu potpisuje Milan Đurđević i „Neverne bebe“.

Kruševačka „Lepotica Linejna“ je bila u takmičarskoj selekciji svih renomiranih festivala u Srbiji i regionu: „Teatar u Tvrđavi“ Smederevo ( nagrada Mara Branković za mladu nadu festivala Nikoli Rakiću za ulogu Reja Dulija ), „Borini pozorišni dani“ Vranje, „Dani Zorana Radmilovića“ Zaječar ( nagrada Zoranov brk za glumačku bravuru Jeleni Stajkovac za ulogu Morin Forlan ), „Balkan fest“ Dimitrovgrad, „Međunarodni festival glumca“ Nikšić, „Belef“ Beograd, „Art Trema Fest“ Ruma..„Teatar u jednom dejstvu“ Mladenovac i Festival u Aranđelovcu 2015. godine, na kom je i dobila nagradu na najbolju predstavu.

Cena ulaznice: 300 dinara
Rezervacije i informacije: 021 6915 336

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija