Zajednički rad za mlade: U Bačkom Petrovom Selu teren za odbojku i splav

  27 oktobar 2018
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Mladi u Bačkom Petrovom Selu zahvaljujući Kancelariji za mlade opštine Bečej, na inicijativu udruženja građana „Mladi za naše selo“ dobili su novi teren za odbojku na pesku i splav za kupanje koji će od sledeće godine mladima i ostalim meštanima biti na raspolaganju tokom letnjih meseci.

Mladi u Bačkom Petrovom Selu od 26. oktobra na raspolaganju imaju nove prostore gde će moći da provode svoje slobodno vreme – teren za odbojku na pesku i veliki drveni splav koji će na proleće biti spušten uz obalu Tise.

Zahvaljujući zajedničkom projektu Kancelarije za mlade i udruženja građana „Mladi za naše selo“, ovi sportsko-rekreativni sadržaji postavljeni su na obali Tise i rezultat su potreba i interesovanja mladih građana iz najvećeg sela sa teritorije opštine.
Projekat Kancelarije za mlade „Bolji uslovi za mlade u Bačkom Petrovom Selu“ finansijski je podržao Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu sa 200.000,00 dinara.

Za sledeću godinu zajednička aktivnost lokalne samouprave i mladih Petrovoselaca biće adaptacija i opremanje opštinskih prostorija u centru sela koje će potom biti ustupljene na korišćenje omladinskom udruženju „Mladi za naše selo“.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija