Zbog popravke puta u delu Omladinske ulice: Obustava saobraćaja na deset dana

  12 april 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Popravka puta u Omladinskoj ulici u Bečeju, od ulice Jug Bogdana do Vojvode Živojina Mišića, biće započeta u nedelju, 14. aprila, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Na tom delu ulice biće skinut oštećeni asfalt i naneće se novi sloj.

Predviđeni rok radova je od 14. do 23. aprila i za to vreme ulica će biti zatvorena za saobraćaj motornih vozila uz povremeno propuštanje stanovnika tog dela ulice. Iz lokalne samouprave apeluju na građane, koji stanuju u tom delu ulice, da koriste alternativne prilaze svom objektu.

Sanacija dela Omladinske ulice deo je programa održavanja atarskih puteva. Podsetimo da je u drugoj polovini marta meseca započeta izgradnja 10 otresišta i održavanje nekoliko atarskih puteva na teritoriji opštine.

Posao vredan 61,6 miliona dinara dobio je „Imperial Buildings“ d.o.o. iz Novog Sada –18 miliona je obezbedio Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, a udeo opštine je 43,6 miliona dinara, iz prihoda od zakupa poljoprivrednog zemljišta u državnom vlasništvu.

Izvođač radova ima rok od 45 radnih dana da osim izgradnje 10 otresišta, u Omladinskoj ulici sa 348,79 metara skine oštećeni asfalt i da taj deo puta presvuče novim slojem, da asfaltira 510 metara Segedinskog puta u Bačkom Petrovom Selu, da na putu za Poljanice skine oštećeni asfaltni sloj i 302 metra puta presvuče novim slojem.

Osim asfaltiranja predviđeno je da se naspe tucanik u produžetku ulice Omladinska u dužini od 591 metar, ulice Sutjeska u dužini od 1.055 metara i Segedinskog puta u dužini od 696 metara.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija