Deset godina regate „Vode Vojvodine“: Za krstarenje ravnicom prijave od ponedeljka

  12 april 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Zaljubljenici u plovidbu od ponedeljka, 15. aprila, mogu da se prijave za učešće u regati „Vode Vojvodine“, koja se održava od 21. do 30. juna ove godine.

Tokom deset dana, nautičari će ploviti duž 250 kilometara bačkim kanalima i Dunavom, na kružnoj ruti Novi Sad-Bački Petrovac-Ruski Krstur-Srpski Miletić-Sombor-Prigrevica-Doroslovo-Karavukovo-Bačko Novo Selo-Novi Sad.

Već deset godina unazad, JVP „Vode Vojvodine“ povodom Međunarodnog dana Dunava organizuje višednevnu rekreativnu regatu za koju vlada interesovanje kako domaćih, tako i stranih nautičara. Ovo je jedna od najvećih regata u našoj zemlji, u javnosti poznata i kao „krstarenje ravnicom“.

Obrazac za prijavu može se preuzeti na veb-sajtu www.vodevojvodine.rs ili lično u JVP „Vode Vojvodine“, Novi Sad, Bulevar Mihajla Pupina 25, treći sprat, kancelarija broj 9.

Popunjenu i potpisanu prijavu, sa kopijom plovidbene dozvole potrebno je dostaviti lično, poštom ili skenirano elektronskim putem na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Za učešće u regati potrebno je imati registrovano plovilo. Podsećaju se nautičari da je broj mesta u regati ograničen zbog organizacionih razloga. Više informacija o prijavi može se dobiti putem telefona 021/48-81-409 ili 021/48-81-583.

V.V.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija