Holnap ünneplik Újfalu napját: Együtt élünk – Živimo zajedno

  24 maj 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

A Testvériség-egység helyi közösség holnap, május 25-én, szervezi meg Živimo zajedno – Együtt élünk címmel az Újfalu napját.

Szombaton már a déli órákban kezdődik az ünneplés a falu játszóterén, az ünnepélyes megnyitó időpontja 12 óra, azután, 13 és 17 óra között, gyermekek és felnőttek fognak vetélkedni rajzolásban (óvodások), tojáshordásban, kalácsevésben, pikádóban, zsákbanugrálásban, gyorssétában, sörivásban (szívószállal)…

Az Ökobecse szervezet idén is ügyességi játékokkal és műhelymunkákkal várja a gyerekeket 15 és 18 óra között, majd 18 órától veszi kezdetét a művelődési program, a fellépők között lesznek a Petőfi Sándor Magyar Kultúrkör és a Đido táncosai, valamint a Sigma együttes.

Idén sem marad el a sertéspörköltfőző- (felnőttek vehetnek részt), valamint a kakaspörköltfőző-verseny (hetedikes és nyolcadikos diákok), de bab is készül majd a lakosság számára. A főzőversenyek 14 óra 30 perckor kezdődnek és 18 órakor érnek véget.

Az ünneplő polgárokat este 19 órakor fogja köszönteni a városelnök, majd ezt követően kerül sor a díjátadóra. A művelődési műsor után este élő zene mellett folytatódik a szórakozás.

B.M. (Fotó: A Becsei Mozaik archívuma)

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija