Produženo vreme za rekonstrukciju ulice Miloša Crnjanskog: Novi rok kraj jula

  25 jun 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Rekonstrukcija dela ulice Miloša Crnjanskog započeta je u martu mesecu izgradnjom nove vodovodne mreže, da bi potom usledili građevinski radovi, kabliranje i postavljanje instalacija za javnu rasvetu.

Prvobitni rok za završetak građevinskih radova bio je 14. jun, ali je taj rok produžen, zbog kišnih dana, do kraja jula meseca, do kada bi svi radovi trebalo da budu okončani, pod uslovom da bude suvo vreme u kontinuitetu.

Inače, rekonstrukcija ulice Miloša Crnjanskog od Trga Čilag do Zmaj Jovine, dužine ukupno 480 metara, obuhvata presvlačenje puta asfaltom od Zmaj Jovine do Gerberovih, taj posao sa nešto više od 11 miliona dinara finansira Ministarstvo privrede, a ostatak novca do 47 miliona dinara koliko bi trebalo da košta celokupan posao, rečeno je pre nekoliko meseci novinarima, obezbeđuje opština.

Od Trga Čilag do Gerberovih treba da budu popločane pešačke staze i kolski prilazi i izgrađena nova parking mesta – 14 komada, osim pre nekoliko godina rekonstruisanih mesta za parkiranje ispred dečjeg vrtića – a urađeno je kabliranje i postavljena je instalacija za novu javnu rasvetu. Predviđeno je, zatim, i ozelenjavanje.

B.M.
Opširnije u štampanom izdanju Bečejskog mozaika 28. juna

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija