Sutra sednica SO Bečej: Pred odbornicima završni račun budžeta i odluka o kreditu

  25 jun 2019
Ocenite ovaj članak
(0 glasova)

Na dnevnom redu sutrašnje sednice Skupštine opštine Bečej je završni račun opštinskog budžeta za 2018. godinu i odluka o dugoročnom kreditnom zaduženju opštine za 2019. godinu.

Lokalni poslanici trebalo bi da usvoje i Lokalni akcioni plan za borbu protiv korupcije opštine Bečej od 2019. do 2023. godine.

Na dnevnom redu su još i odluka o pečatima organa lokalne samouprave, dopuna odluke o pravima u socijalnoj zaštiti iz nadležnosti opštine, izmena odluke o opštinskom javnom pravobranilaštvu, rešenje o izmeni naziva Lovačke ulice u Bečeju, saglasnost na prve izmene i dopune programa poslovanja Komunalca za 2019. godinu, kao i saglasnost na prve izmene posebnog programa korišćenja sredstava iz opštinskog budžeta Komunalca, usvajanje izveštaja o radu Centra za socijalni rad za 2018. godinu, saglasnost na plan rada Centra za socijalni rad za 2019. godinu, izveštaj o poslovanju sportskog centra „Đorđe Predin Badža“ za 2018. godinu, izveštaj o radu Gradskog muzeja za 2018. godinu, izveštaj o poslovanju „Potisja“ u 2018. godini, saglasnost o raspodeli dobiti „Potisja“ iz 2018. godine, niz rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta javne svojine opštine Bečej i o otuđenju nepokretnosti iz javne svojine opštine, razrešenje i imenovanje člana Saveta za budžet i finansije, imenovanje članova Upravnog i Nadzornog odbora Centra za socijalni rad, dopuna rešenja o određivanju doktora medicine Doma zdravlja za stručno utvrđivanje vremena i uzroka smrti umrlih izvan zdravstvene ustanove i izdavanje potvrde o smrti, razrešenje i imenovanje članova Upravnog odbora Gradskog muzeja i konstatovanje ostavki predsednika i člana Upravnog odbora sportskog centra.

B.M.

Naslovi

Popularni Članci

      

Vojvodina

Srbija